Werkwijze

Consultaties gebeuren steeds op afspraak.

Dit om voldoende tijd te kunnen doorbrengen met de patiënt en de kwaliteit van de behandeling te garanderen.intake gesprek - diagnose

Bij een eerste afspraak vindt er een gesprek plaats over de klachten en voorgeschiedenis van de patiënt, gevolgd door een grondig klinisch onderzoek om de ernst van de klacht te bepalen. Op basis daarvan wordt samen met de patiënt een behandelplan opgesteld dat voortdurend kan aangepast worden afhankelijk van de verdere ontwikkelingen van de patiënt.

In de praktijk werk ik voornamelijk manueel (mobilisaties, stretching, massage) om de pijn te verminderen en de beweeglijkheid te herstellen. Indien nodig wordt dit gecombineerd met actieve oefentherapie. Het is daarom aangewezen om comfortabele kledij te dragen zodat je makkelijk kan bewegen.

De oefenzaal is uitgerust met professionele apparatuur van Technogym (roeitrainer, crosstrainer, fiets,…) die wervelzuil - rugpijn - herniaaangewend kan worden voor verschillende doeleinden; sneller herstel en spieropbouw na operatie of letsel, cardiovasculaire training, verbeteren van soepelheid en conditie,….

Op het einde van de behandeling (en), na de betaling, krijgt u de nodige getuigschriften mee die u kan opsturen naar uw ziekenfonds voor de terugbetaling aan te vragen.

De betalingen kunnen cash gebeuren, per overschrijving of met de handige mobiele app “Bancontact”.

                             

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken kan heel eenvoudig online of telefonisch via 0486 900 589.

Wanneer u voor de eerste keer de praktijk bezoekt, kan u dit aangeven bij het maken van de afspraak zodat er voldoende tijd kan worden voorzien.

Gelieve tijdig aanwezig te zijn om de vrijgemaakte tijd voor de behandeling optimaal te kunnen benutten.

Het wijzigen of annuleren van afspraken kan online of telefonisch en dit tot 24u voor de afspraak.

Jan Dreesen kinesist afspraak

Wat brengt u mee bij een eerste afspraak?

• Identiteitskaart

• Klevertje van het ziekenfonds

• Voorschrift van de arts

• Verslagen, beeldmateriaal en resultaten van vroegere onderzoeken

Is een behandeling aan huis van de patiënt mogelijk?

Huisbezoeken zijn mogelijk wanneer de patiënt omwille van medische redenen niet in de mogelijkheid is om zich naar de praktijk te begeven. Dit moet uitdrukkelijk vermeld staan op het voorschrift van de arts of specialist.

Indien u een afspraak wenst te maken voor een huisbezoek, kan dit via 0486 900 589 of info@jandreesen.be.

Heeft u nog verdere vragen, vul dan gerust het contactformulier in of contacteer mij via bovenstaand telefoonnummer of emailadres.

error: Content is protected !!